MAS-Tuotanto


MAS-tuotanto sai jälleen tunnustusta, PARAS MUIKKUMAKU 2011
katso kunniakirja tästä -->
 
 
(suurenna kuva klikkaamalla pientä kuvaa)

Inarin taimenta, nieriää sekä Lapin siikaa (kuva alla) mm tomaattikastikkeessa, valkosipulikastikkeessa sekä tillimausteisena. Pro Agria sarjaan kuuluvat Pielisen Kalajalosteen tuotteet (yläkuva) on mieluisa lahja. Pakataan näyttävään 3 purkin pakkaukseen. Tiedustele tarjousta tästä -->


MAS-Tuotanto on v 2001 perustettu yritys. Päätuotteemme on "Voissa paistettu muikku" jota myymme toreilla ja tapahtumissa. "Paras muikkumaku" palkinto Vuonislahden muikkumarkkinoilla  vuosina 2007, 2011 , 2012 ja 2013 on myönnetty MAS-Tuotannon muikuille..  Yksityistilaisuuksia sopimuksen mukaan. Maksukortit käy. Myyntiautomme on uudistettu, katso kuvagalleriamme.

Maistuvat Pielisen Kalajaloste Oy:n kalasäilykeet ja rotupuhdas villisika täyssäilyke sekä ovat  myyntituotteitamme. Kalasäilykkeitä markkinoimme usealta valmistajalta.

 

Käytännöllinen, laadukas puunkantokassi (eikä roskia lattialle) on tuote jota markkinoimme koko maahan. Klikkaa "tuotteet" valikkoa ja siitä "puunkantokassit". Revitystä/ käsin irrotetusta päreestä  ammattitaidolla  tehdyt puunkanto- ja ostoskorit myös valikoimissamme.

Toimimme alue-edustajana Lintex opetus- ja esityskalusteille (ilmoitustaulut, taulukaapit yms).


Siirry matot.mastuotanto.fi sivuille tästä -->
www-sivuston toteutus
Hällström Ky